De Overgang – Susun Weed

Susun Weed, ik ben een groot fan van haar boeken en de manier waarop ze kruiden gebruikt voor een gezond en lang leven. Een van de eerste boeken die ik van haar kocht was “De overgang”.
Eerlijk gezegd kan ik al haar boeken aanbevelen. Neem eens een kijkje via de link onderaan in deze blogpost.

Auteur: Susun S. Weed
ISBN: 9789079249060

In dit boek over de Menopauze geeft Susun Weed een schat aan praktische informatie voor vrouwen die in deze periode goed voor zichzelf willen zorgen en liever geen hormonen willen gebruiken. Ze benadrukt – zonder te oordelen – het belang van de eigen creativiteit en verantwoordelijkheid en het feit dat iedere vrouw anders is.

Dit boek is een naslagwerk en een praktische vraagbaak, daarnaast biedt het op een poëtische manier toegang tot de wijsheid van generaties vrouwen. Met humor en compassie neemt – Grootmoeder Groei – de lezer bij de hand en voert haar op een hartverwarmende en troostende manier mee naar een nieuwe periode in haar leven.

Susun Weed legt in dit boek op een begrijpelijke manier uit wat er aan de hand is en wat vrouwen zelf kunnen doen om hun klachten te verminderen in de periode voor, tijdens en na de Menopauze.

Voor alle beschreven problemen geeft zij in zes stappen verschillende behandelings-­opties: kruidentincturen en infusies die de lezer zelf kan maken, voeding, Bachbloesem remedies en nog veel meer, daarnaast komen ook de mogelijkheden van de reguliere medische wetenschap aan de orde.

Advertenties