De ziekte van Lyme – Wolf Dieter Storl

on

Dit boek staat al geruime tijd in mijn kast en wordt met grote regelmaat gebruikt om mensen om me heen (vooral ook cliënten) te adviseren over Lyme en wat je er zelf aan kunt doen om te genezen.
Wolf-Dieter Storl is een Duits antropoloog en kruidenkenner. Hij heeft veel geschreven over kruiden, geneeswijzen en de spiritualiteit  van traditionele volken. Zijn kennis en ervaring met de ziekte van Lyme, waaraan hij zelf leed en die hij, na een kritische zoektocht langs vele alternatieve therapieën, wist te genezen zonder antibiotica, schreef hij op in dit boek.

Auteur: Wolf Dieter Storl
ISBN: 9789020206630

De kaardeboltherapie – een alternatieve aanpak van de ziekte van lyme.
De ziekte van lyme die door een tekenbeet wordt overgedragen kan alle lichaamsfuncties en elk orgaan aantasten en gaat gepaard met een veelheid aan symptomen. De ziekteverwekkende bacterie wordt niet door het immuunsysteem aangepakt. In de Chinese en indiaanse geneeskunde, de homeopathie en
de westerse kruidenleer zijn echter wel mogelijke oplossingen te vinden stelde de auteur vast. Centraal daarbij staan de kaardebol en koortstherapie.


Ook verkrijgbaar als Ebook en gratis als je abonnee bent bij Kobo Plus.

Advertenties